Forget Cupid, you've got a Wine Blind Date for Valentine Day!

Anul acesta de Ziua Îndrăgostiților, lasă-l pe Cupidon să ia o pauză și oferă vinului șansa de a fi adevărata ta iubire.

Evenimente

Editor . • Vineri, 09.02.2024

news

Anul acesta de Ziua Îndrăgostiților, lasă-l pe Cupidon să ia o pauză și oferă vinului șansa de a fi adevărata ta iubire. Până la urmă, o sticlă de vin nu a lăsat baltă pe nimeni și întotdeauna este acolo să-ți ridice moralul, fără să îți pună condiții. 

“Totally Blind Tasting” este o experiență unică, misterioasă și intrigantă,  care intensifică percepțiile gustului, mirosului și atingerii prin alegerea voluntară de a nu utiliza simțul vizual.

Vederea este un simț care are o mare greutate asupra tuturor acțiunilor și deciziilor noastre. Simțul vederii este dominant,  inhibă celelalte simțuri și monopolizează informațiile care vor fi folosite de creierul nostru pentru a lua decizii și a judeca. Experimentul pornește de la premisa ca în fața incertitudinii culorii și aspectului, mirosul, gustul și simțul tactil, ne vor ghida în evaluarea vinului și în aprecierea preparatelor.

O cină în întuneric este o experiență originală care ne permite să ne reevaluăm percepția asupra mirosului și gustului în timp ce trăim o experiență surprinzătoare, total diferită prin eliminarea dependenței de vedere.”

Pe măsură ce seara avansează, vei descoperi personalitatea distinctă a fiecărui vin și texturile surprinzătoare ale preparatelor culinare . Este vinul din pahar un vorbitor fluent, lăsându-ți o senzație persistentă? Sau poate este puțin încăpățânat, surprinzându-te cu arome neașteptate. Se potrivește vinul din pahar cu textura și aromele mâncării? Ca în orice întâlnire pe nevăzute, elementul de surpriză menține lucrurile interesante.

Vă puteți face o rezervare la eveniment urmând link-ul: The Social Hub Amsterdam

Locația:
The Social Hub Amsterdam West

Data:
Miercuri,14 Februarie, 6:30 - 8pm

4 van de Sande Bakhuijzenstraat 1061 AG Amsterdam Netherlands