THE QUEENDOM

Dom Pérignon și Lady Gaga lansează “ THE QUEENDOM”

Internaționale

Ioana Bidian Micu • Miercuri, 07.04.2021

news

The Queendom este universul comun Dom Pérignon și Lady Gaga. O lume născută din ciocnirea celor două energii efervescente. O sărbătoare a creativității, sub forma unui experiment artistic și a unui design sculptural semnat de Lady Gaga.


Campania cu Lady Gaga este exprimată prin acest univers fabulos, exuberant și exaltant: The Queendom - un experiment vizual de Nick Knight, fotograf vizionar și regizor.

“The Queendom” adus la viață de Lady Gaga și Dom Pérignon, este o expresie radicală a puterii electrizante și eliberatoare a libertății creatoare - o putere pe care amândoi o întruchipează și de care avem nevoie mai mult ca niciodată.

Acest univers este o sărbătoare a libertății creative ca un impuls care deschide noi orizonturi pentru lume. Ne invită să mergem înainte și să îmbrățișăm această putere pentru noi înșine, să o încurajăm și să o afirmăm pentru ca toată lumea să o vadă.

Astăzi, mai mult ca oricând, lumea are nevoie de puterea libertății creatoare. O forță pentru a deschide noi orizonturi, pentru a înainta. O forță care îi aduce pe Lady Gaga și Dom Pérignon împreună în această  colaborare.


Începând cu 6 aprilie, sub forma unui proiect artistic care cuprinde o campanie publicitară de Nick Knight, sticle în ediție limitată și o sculptură proiectată de Lady Gaga … Apare o invitație de a intra în universul comun al a doi creatori iconici.


Deoarece Dom Pérignon îmbrățișează din toată inima cauzele artiștilor cu care colaborează, această alianță va oferi un sprijin semnificativ pentru Fundația Born This Way a Lady Gaga. 

sursa: Dom Pérignon official website

Categorii articole

Articole recomandate

news

"PARTY" by Vera Wang

Ioana Bidian Micu • Marti, 29.06.2021

news

WineUp Talks: invitat Arcadie Foșnea

Ioana Bidian Micu • Vineri, 14.05.2021