"PARTY" by Vera Wang

Vera Wang, celebra creatoare de rochii de mireasă, a lansat “PARTY”, un prosecco italian premium creat pentru a sărbători momentele vieții, mari și mici!  

Internaționale

Ioana Bidian Micu • Marti, 29.06.2021

news

PARTY este menit să insufle „un pic de bucurie, sărbătoare, dans, râs; lucruri pe care nu am putut să le îmbrățișăm în ultimul an și jumătate ”.  „Ați putea sărbători singuri sau ați putea sărbători momente mici, momente zilnice, nu doar repere”

“PARTY” întruchipează partea Bright, FUN și Fashion-Forward a renumitei creatoare de modă și stil, o abordare cu același spirit îndrăzneț, cu care a transformat moda reimaginând miresele. Vera Wang își îndreaptă acum creativitatea și pasiunea pentru design către cum și ce sărbătorim.

"În primul rând, sunt designer, dar sunt și antreprenor și arhitect de brand. Mi-am dedicat întreaga viață proiectării modului în care oamenii sărbătoresc, nu doar nunților lor, ci de la ceea ce poartă la modul în care se distrează, de la tablouri și aranjamente de masă, la modul în care trăiesc acasă,  iar acum și ceea ce beau! PARTY este o extensie naturală a ceea ce fac deja ", spune Vera Wang. "De ce prosecco? SĂRBĂTOARE! Când mă gândesc la romantism, distracție, râs, bucurie, prietenie, mă gândesc la prosecco, vinul care personifică emoția și fericirea pură."

Atenția Verei Wang pentru detalii a modelat fiecare pas parcurs de PARTY de la struguri la sticlă. "Acest proiect a implicat contribuția prietenilor, familiei și chiar a clienților mei. Un fel de aventură de familie!" 

Pentru a crea prosecco-ul, Vera Wang a căutat un vinificator cu tradiție dar care să fie și cunoscut. Ea a apelat la regiunea viticolă de top Piemonte, cunoscută pentru vinurile sale spumante și la Araldica, producătorul celui mai bine vândut Moscato din America. Claudio Manera este producătorul, e a doua generație care deține crama și este unul dintre producătorii italieni inovativi cu cea mai rapidă creștere.  Manera continuă angajamentul tatălui său față de tradițiile vitivinicole italiene, păstrând soiurile locale, protejând mediul și valorizând caracteristicile fiecărui vin. 

„La Araldica ne sărbătorim rădăcinile, pământul și oamenii, echilibrând dorința noastră de inovație cu tradiția”, explică Manera. "Vera Wang are aceeași filosofie ca a noastră, făcând această colaborare ușoară pentru noi. Acest prosecco vorbește despre perspectiva ei proaspătă, gustul, pasiunea și dedicarea pentru a crea un prosecco premium." 

Vera Wang PARTY este fabricat din struguri Glera 100% și are arome de mere și piersici albe, note citrice, cu gust care relevă aciditatea proaspătă, cu un final moale și fructat. Acest nou prosecco oferă o perspectivă proaspătă în categoria vinurilor spumante, cu efervescența sa clară, combinată cu un aspect îndrăzneț și cu o voce jucăușă. 

Concepută pentru a arăta elegantă pe orice masă, sticla este un argintiu mat elegant, cu „PARTY” în litere îngroșate de culoare galben neon, care emană o sensibilitate modernă și ușoară. Partea din spate a sticlei are o invitație la PARTY de la Vera. 

Sticla PARTY susține cea mai recentă direcție a lui Wang în materie de modă utilizarea neon, despre care a spus că implică modernitate și o energie tinerească. „Neonul este o parte importantă a vocabularului meu actual”, a spus ea, adăugând că, în raport cu prosecco-ul, acesta este partea „mai amuzantă, mai nebună, a mea, pe care nu o arăt sau o exprim întotdeauna”. 

Wang a prezentat această comparație cu referire la vodca în ediție limitată pe care a lansat-o cu Chopin în februarie anul curent, justificând cele două părți ale sale ca designer. În timp ce prosecco întruchipează stilurile ei strălucitoare și îndrăznețe și sărbătorile vieții de zi cu zi, ea spune că vodca reflectă atitudinea ei minimalistă. „Chopin [vodca] este ceva ce beau noaptea; ceva foarte sexy și întunecat, precum îmbrăcămintea mea neagră ”, a spus Wang. „Prosecco este partea mea de PARTY!” 

Pe măsură ce societatea reinvetează ce înseamnă întâlnirile, PARTY a Verei Wang reimaginează cum e să sărbătorești. Este ceea ce am putea folosi cu toții acum - un pic de distracție, un pic de bucurie și un nou mod de a sărbătorii momentele semnificative ale vieții.

Categorii articole

Articole recomandate

news

"PARTY" by Vera Wang

Ioana Bidian Micu • Marti, 29.06.2021

news

WineUp Talks: invitat Arcadie Foșnea

Ioana Bidian Micu • Vineri, 14.05.2021