Ioana Bidian • 01.06.2023
Vița de vie poate să aibă cinci tipuri diferite de flori din care doar două tipuri sunt caracteristice soiurilor nobile, aflate în cultură.
Ioana Bidian • 30.12.2022
Acest curs este pentru oricine își dorește să știe mai mult despre vin.
Ioana Bidian • 22.12.2022
WineUp Academy, locul în care poți învăța totul despre vin din confortul casei tale și în ritmul tău!
Ioana Bidian • 29.03.2022
“Plânsul viței de vie” semnifică un nou ciclu de viață al viei.
• 30.10.2021
Reprezintă ansamblul tuturor substanțelor din must sau vin care nu se volatilizează, nu se evaporă prin fierbere
• 30.10.2021
Este un alcool trihidroxilic, este un lichid de o consistență siropoasă, incolor și inodor cu gust dulce-arzător,
• 30.10.2021
Este un constituent al vinului care nu se regăsește în struguri și în must.
• 30.10.2021
Aciditatea are o mare influență asupra însușirilor organoleptice ale vinurilor
• 30.10.2021
Este aciditatea imprimată vinului de acizii alifatici monocarboxilici saturați,
• 30.10.2021
Ușor de recunoscut cu ajutorul mirosului, acidul acetic este principalul acid din compoziția oțetului.
• 30.10.2021
Centrul viticol comparativ cu podgoria, este o unitate teritorială mai mică,
• 30.10.2021
Alcoolul metilic este toxic chiar și în doze mici, doza toxică varianză între 5-10 ml, iar doza letală este de 30-60 ml.
Ioana Bidian • Miercuri, 03.04.2024
Editor . • Vineri, 22.03.2024
Ioana Bidian • Joi, 14.03.2024
Editor . • Luni, 05.02.2024
Editor . • Luni, 22.05.2023