Lamborghini Wines se lansează la WineUp Fair in Transilvania.

" One of the most spectacular wines made in Italy."  Robert Parker, Wine Advocate

Știri

Ioana Bidian • Miercuri, 03.04.2024

news

Lamborghini Wines, simbolul luxului și măiestriei italiene, urmează să își facă debutul pe piața românească la WineUp Fair in Transilvania. Acest eveniment de lansare, foarte așteptat, promite să uimească cu o colecție rafinată de vinuri, care reprezintă îmbinarea perfectă între tradiție și inovare care definește marca Lamborghini.

“Lamborghini Wines combină legenda auto italiană Lamborghini, pasiunea pentru lux și excelență cu arta vinificației. Produse în inima Umbriei, Italia, Vinurile Lamborghini întruchipează esența măiestriei și eleganței italiene. Cu o atenție meticuloasă la detalii și un angajament față de calitate, gama lor include o selecție de vinuri și spumante, fiecare creată pentru a reflecta terroir-ul unic al regiunii și etosul de precizie și inovație al Lamborghini. Așa cum mașinile Lamborghini sunt cunoscute pentru performanța și stilul lor, vinurile Lamborghini oferă o experiență sofisticată, atât cunoscătorilor cât și pasionaților.” Ioana Bidian Wine Expert 

Participanții la târgul WineUp vor avea ocazia să experimenteze o degustare ghidată, într-un masterclass condus de Ioana Bidian. Vor afla informații despre măiestria, meticulozitatea și dăruirea cu care se realizează fiecare sticlă de vin. De la vie la vin, la maturare și învechire, fiecare pas al procesului de vinificație este atent orchestrat pentru a asigura cea mai fină calitate într-o colecție de vinuri memorabile.

Lamborghini Wines se lansează la WineUp Fair in Transilvania.

"ONE OF THE MOST SPECTACULAR WINES MADE IN ITALY", ROBERT PARKER, INTERNATIONAL WINE CRITIC FOR WINE ADVOCATE

“Selecția de vinuri Lamborghini, poate fi denumită fără nici o rezervă ca fiind o colecție de vinuri, pentru că regăsim sub același brand vinuri tinere albe și vinuri roșii mature, care te surprind prin complexitate și capacitatea de a se deschide treptat prin decantare și aerare. Vorbim de vinuri roșii din 2012 și 2013 care au nevoie de grijă înainte de servire, dar care cu siguranță impresionează prin vivacitate, arome și o structură bine definită. Iar vinurile spumante au o personalitate distinctivă, sunt frumos construite, reflectă 100% brandul Lamborghini, elegante, calitative, impresionante, memorabile. Îmi va face o deosebită plăcere să le prezint în cadrul WineUp Lamborghini Masterclass.” Ioana Bidian Wine Expert 

Odată cu debutul pe piața din România, Vinurile Lamborghini sunt gata să captiveze inimile și papile gustative ale pasionaților de vin din Transilvania și nu numai, impunându-se ca un adevărat simbol al eleganței și măiestriei italiene.

Lamborghini Wines se lansează la WineUp Fair in Transilvania.

Despre vinurile Lamborghini:

Lamborghini Wines este divizia de vinificație a celebrului brand italian de automobile, Lamborghini. Inspirat de pasiunea și inovația moștenirii auto vinurile Lamborghini întruchipează același spirit de excelență și măiestrie în fiecare sticlă. De la podgoriile însorite ale Italiei până la pasionații de vin din întreaga lume, vinurile Lamborghini oferă un gust al luxului și opulenței.

Despre WineUp Fair in Transylvania:

WineUp Fair este un eveniment anual dedicat pasionaților de vin și gastronomie, care aduce împreună producători de vinuri, experți și entuziaști din întreaga lume pentru a sărbători și a explora universul fascinant al vinului. Cu o selecție vastă de vinuri, masterclass-uri captivante și experiențe gastronomice de neuitat, WineUp Fair este considerat unul dintre cele mai prestigioase evenimente din domeniu.