WineUp Fair in Transylvania Ediția a 6 a, 29-31 Octombrie 2021

LE: WineUp Fair in Transylvania a fost amânat!

Producători autohtoni și importatori, vă vor turna în pahare tot ce au mai bun la ediția a 6-a a WineUp Fair in Transylvania. 

• Miercuri, 01.09.2021

news

Ediția a VI a

29-31 Octombrie 2021

Muzeul de Arta Cluj, Palatul Banffy 

A șasea ediție a WineUp Fair in Transylvania, este o ediție mult așteptată după amânarea din 2020. 

După o lungă așteptare vom sărbători din nou împreună, ne vom ospăta și vom degusta o sumedenie de vinuri. Va fi cea mai plăcută experiență de învățare și socializare posibilă. Ne vom aminti din nou, împreună, că vinul nu e doar prieten, poezie și răsfăț, ci și cel mai elegant liant social cu putință.

Producători autohtoni și importatori, vă vor turna în pahare tot ce au mai bun la ediția a 6-a a WineUp Fair in Transylvania. Fiecare participant se va confrunta așadar cu provocarea degustării câtorva sute de vinuri.

Programat între 29 și 31 Octombrie 2021 la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, târgul nostru este o ocazie să ne regăsim între prieteni și să le spunem „Bun venit!” celor care doresc să se alăture familiei noastre lărgite. 

Iar, pentru ca lucrurile să fie cât mai aproape de bucurie și adevăr, nu vom uita să prețuim oamenii. 

Târgul reunește o seamă de invitați de marcă, de oameni pasionați, care ne inspiră: Master of Wine, Master Sommelier, oenologi, proprietari de crame, împreună cu care vom învăța să ne cultivăm gusturile.

“De câțiva ani ne-am propus să setăm un nou standard în România privitor la ceea ce înseamnă un târg de vin. Ambianța barocă a Muzeului de Artă, selecția atentă a expozanților, alegerea pe sprânceană a restaurantelor partenere, un ghid profesionist menit să ajute în alegerea vinurilor sau prezența unor invitați de marcă sunt doar câteva repere, care dau un plus de farmec poveștii noastre. 

Dar toate acestea ar fi parcă mai lipsite de savoare în absența prietenilor deja consacrați și ai celor noi, care se adaugă an de an la WineUp, formând o comunitate deschisă, plină de vervă, eleganță și pasiune pentru calitate. “ Ioana Bidian Micu


Vă invităm, deci, să vă asigurați din timp un loc printre musafirii noștri de la WineUp.

Alegerea e simplă, după cum spune poetul persan Rumi: “Dați-mi mai mult vin sau dați-mi pace”.